Fylletråd!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Fylletråd!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 May 2024, 20:00

Ska även nämna att jag ibland (notera: ibland) tycker inte att sådana som jag ska vara ute i samhället!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 28 May 2024, 19:39

Jag ska plötsligt snart få träffa en Överläkare av någon konstig anledning som jag inte riktigt förstår varför just nu!? Har annars inte träffat Överläkaren sen runt 7–8 år eller något sådant! Så jag sitter nu och funderar på vad jag ska säga till Överläkaren.

Tillexempel, om de undrar om jag vill skada mig själv eller andra så ska jag säga som det är. Det är att jag har förstört planeten jorden med rymd sten för länge sen för runt tio år sedan men som kommer att ske i framtiden som bara jag vet när. Det var en olyckshändelse att jag rörde en komet med Aliens hjälp som tyckte att det skulle vara min hämnd och upprättelse. Jag kan ibland hålla med Aliens att det skulle vara rättvisa.

Sen ska jag ta upp om att jag kan starta 3:e världskrig med kärnvapen om jag bara slutar att röka cigaretter. Eftersom jag och Aliens hade telepatiskt deals för ett antal år sedan om en sådan affär. Jag håller än så länge världen i schack så länge jag röker cigaretter - jag vill helst inte sluta att röka cigaretter.

Sen ska jag förstås säga att allt detta kan vara vanföreställningar!

Sen ska jag ta upp om att jag vill träffa kuratorer (ekonomiska och vad den andra nu kallas för) för första gången men som jag skulle ha träffat redan för 30 år sedan ungefär - men blev försummad.

Sen ska jag berätta att jag har sett och hört drömmar hela det här året! Drömmarna har tagit kontrollen över mig.

Snälla någon här på Viska, vad skulle ni vilja att jag ska ta upp med Överläkaren? Tips?

Fortsättning följer...

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 20:50

Rösterna säger att jag har blivit dum huvudet! Men det gör ingenting - jag tar inte åt mig, utan kan skratta åt det i stället. :lol:

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 20:27

Ja, jag kör annars med eget system som jag har i huvudet - som är baksidan och framsidan på Rouletten. När jag är på framsidan då låter Rouletten mig vinna och sen förlora när jag är på baksidan. Vet vilka nummer som är på framsidan och baksidan. Annars, spelade Roulett en stund förut idag för kaffepengar och vann först lite grand men sen förlorade allt! Ska försöka i morgon igen...

Jag fungerar inte riktigt bra i vardagen numera! Som du sa Zoegas, schizofrena kan ha svårt att komma i gång igen. Det var i onsdags förra veckan som det sa stopp för mig så jag har inte varit ute ens sen dess.

Det är för att det är för mycket hokus pokus med allt som har tagit över mig. Från att ännu en gång varit ateist till att bli kristen igen. Alltså, ena dagen ateist sen en annan dag kristen. Och så har det hållit på fram och tillbaka i mitt liv sen våren 1990. När hokus pokus inte längre existerar för mig så är jag säkert snart vara ateist igen. Det måste ha varit dopet, konfirmationen, traditionerna med mera och blandat det med vetenskapen med mera som gjorde mig kluven. Ja, såklart mina psykiska symptom gjorde det bara ännu värre eftersom schizofreni med psykos förklarar allt.

Jag har inga lugnande tabletter heller och jag får inte lösa dom tabletterna förrän nästa vecka. Orkar heller inte ens gå ut för att köpa öl men blir det riktigt olidligt så måste jag köpa öl någon dag annars kanske jag spårar ur.

Re: Fylletråd!

by zoegas » 27 May 2024, 17:04

Image

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 15:10

Med andra ord, att se och höra drömmar sätter griller i huvudet!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 15:07

Edit: När jag hade

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 15:01

När jag har berättat detta för andra vad jag har upplevt så säger en i alla fall att jag måste säga: - "I Jesu namn - försvinn!". För att dom demonerna/andarna ska försvinna.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 14:57

Som sagt, jag har sett och hört många drömmar i år! Tillexempel, som jag tog till var;

- "Bårhuset nästa, om 18 månader!". När jag hörde detta - då tänkte jag vem är det nu som kommer att dö? Jag, eller någon annan?

- "Du har fått tio power utav oss så du borde vara nöjd!". När jag hörde detta - vaddå, har jag fått tio år extra liv eller har jag redan haft mina tio år? Eller vad det för att jag vann 10 tusen kronor? Eller annat sådant funderar jag på vad power kan vara.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 14:38

Det var då någon slags Aha-upplevelse!

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 14:37

Jag minns också våren 1990 när jag hörde en röst från ingenstans som frågade mig på engelska: - "What do you wish for?" Jag av någon anledning svarade: - "Nothing!". Det var i samma veva jag som fick Visual Snow/snöflimmer och har alltid haft det sen våren 1990.

Re: Fylletråd!

by Utomjordingen » 27 May 2024, 14:25

Första gången som jag såg och hörde drömmar var faktiskt våren 1990. Sen har det varit återkommande i mitt liv.

Top