Paradrätter
Moderator: Moderator 1
Re: Paradrätter
Det vore intressant att ta del av era recept på potatissallad. Tycker den är snäppet vassare än den färdiga, vilken jag åt idag. Min egna blir mildare i smaken, med det sagt inte fattig på smak, bara enklare och renare.
Re: Paradrätter
Jag brukar mest köpa färdig potatissallad. Det blir så mycket, när jag gör egen. Inte bra för diabetesen.
Den som tvingas ut i vildskog
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
Re: Paradrätter
Är det majonnäsen som är onyttig?
Re: Paradrätter
Det är potatisen som är onyttig.
Den som tvingas ut i vildskog
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
Re: Paradrätter
I små mängder.
Den som tvingas ut i vildskog
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
Re: Paradrätter
Min moussaka blev god. I vissa recept ska man visst skala auberginerna, men tror jag bara skivade upp dem. Går ju att göra falsk moussaka med potatis i, det blir också gott. Nu har jag glömt receptet, men det går ju att Googla sig fram.
Re: Paradrätter
Jag brukar passa på när auberginer är billiga.
Den som tvingas ut i vildskog
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
Re: Paradrätter
Brukar inte skala aubergine om jag använder den, god med skal på och vad jag känner till så brukar man inte skala den.
Re: Paradrätter
Jag skalar inte auberginer. Tror inte att det går.
Den som tvingas ut i vildskog
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
ser med nyfödd syn på allt,
och han smakar tacksam
livets bröd och salt.
Karin Boye
Re: Paradrätter
Min egna pyttipanna blev väldigt god. Hade mest kassler och korvslantar i den. Lök också. Man kan med fördel ha i champinjoner, det passar bra. Har bjudit en kompis på det.
Re: Paradrätter
Jag har tänkt att köpa två skivor kött och steka dem, sedan i med mer smör och steka champinjoner i samma panna. Lägga i kylskåpet för att dagen efter göra pommes frites i ugnen och koka broccoli. Kan bli en bearnaisesås också.