När jag tränade styrketräning och löpning hade jag en stavmixer med tillhörande behållare. Jag hade i den proteinpulver och banan bland annat. Det var väl det enda jag använde mixern till .Den är slängd sedan länge.
Det är ett myller av knappar på de airfryers jag sett. Hur ska man kunna lära sig alla? Vill helst ha den till pommes frites men tänker inte köpa någon bara för att tillaga en enda sak i den.
Jag är svag för friterad mat. När jag äter buffé tar jag mest av den maten. Men jag undrar hur man gör när man friterar kycklingfiléer. Ska man steka dem först?
En i personalen på mötesplatsen har en airfryer. Jag har lagt fram ett pappersark jag tar med mig till mötesplatsen där han ska få skriva ned hur han gör med frysta kycklingfiléer. Är det inte för bökigt tror jag att jag slår till på en fritös. De säljs på Clas Ohlson har jag för mig.
Jag vet inte, zoegas. Mina föräldrar hade en fritös med olja först, men bytte visst till en med bara varm luft. Mamma gjorde mest pommes frites i den och den blev godare än den man gör i ugn. Tekniken har gått framåt, kanske blir det ett fullgott resultat med bara varm luft.
Tydligen behövs det olja även i en airfryer om man ska tro en i personalen på mötesplatsen. Var köper man det? Nån slags frityrolja. Jag som trodde att allt hängde på hur varmt o länge man friterade. Då är det ju ingen airfryer utan en oil- and airfryer.