Varma mackor är gott. Det har jag fått som inlagd ett par gånger. Men jag har aldrig gjort det själv. Ska man ha ett lager ketchup på och sedan lägga på vad man vill? Duger det med färdigskivad och smal skinka? Skinka i tunna bitar man hittar bland påläggen i affären?
Den 23:e köpte jag tre frallor, överdel och underdel. Det var svarta vallmofrön på dem. Tog med mig tre till kompisen på julafton och jag åt en och han fick de andra två. Känner jag honom rätt så slängde han dem. Sådan är han. Hade dem till sill. När jag köper fin ost ska jag köpa fler sådana. Med paprika på, kanske.
Jag tycker om smörgåstårta, men äter tyvärr inte ägg. Jag får i nödfall i mig det på smörgåstårta, annars pillar jag bort dem. Det beror på vilket humör jag är. Men det finns ju andra smörgåstårtor som inte har ägg på sig. Smörgåstårta med skinka. Men då verkar det som det ska vara leverpastej på och det äter jag inte heller.
En hel baguette på Subway tycker jag inte mättar lika mycket som en kebabrulle. Fast en rulle är numera mycket dyrare än Subways utbud. De brukar ha "Sub of the day" med "American steakhouse melt" på måndagar, har jag för mig. Det är favoriten där.