Nissegossen wrote: ↑23 May 2021, 17:56Med dig?

Moderator: Moderator 1
Nissegossen wrote: ↑23 May 2021, 17:56Med dig?
En hink på 10 liter. I den tappa ljummet vatten men passa dig socker bygger mycket på volymen lagom 2.5 kg det går bra utan att ha något som ger smak. Jag använder inte ordet mäsk för jag jäser inte potatis som de gör för brännvin. Du kan ta och köpa Ekströms nyponsoppa största förpackningen hälla i direkt i brygget. Upp till randen av hinken eller om du köper ett jäskärl på 25 liter som du fyller till 20 liter. På hinken innan du tar Gladpack och lindar över öppningen ta två paket jäst en av var sort. smula sönder i brygget. OBS! Torra fingrar annars degspad på händerna. Plasta in den låt den stå på en plats varmt gärna vid etelement gör små hål i plasten med kniven du skär av plasten för kolsyran att komma ut. Låt stå 3-5 veckor. Du kan smaka på det efter en vecka, nästan ingen ide, det har ingen styrka att tala om, är det sött och gott. Behåll. Har det Kommit "fel" jäst kan det bero på det att det inte smakar gott. Häll ut sätt nytt. Ta, efter 3-5 veckor bra styrka då.